Ndiqni trajnimet ne vijim dhe pajisuni me certifikata te vulosura nga AKK – Autoriteti Kombetar i Kualifikimeve.
Certifikata keto qe do te jene deshmi e fortë për ju.
Trajnimet :
– Instalime Elektrike
– Saldim
– Ngrohje Qëndrore
– Ujësjellës

Category: Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Trajnimet Profesionale

Publikuar më: 08/05/2015