Në vazhdën e shtegtimit të Relikës së Don Boskos për tre vitet e fundit në mbarë botën ku janë të pranishëm Salezianët, në më shumë se 132 shtete, dhe me rastin e 200 vjetorit të lindjes së Gjon Boskos, Ajo e mbylli vizitën tre vjeçare në Qendrën Social-Edukative “Don Bosko” – Prishtinë.
Klima festive e karakterizoi mëngjesin e ditës së 13 Majit 2015, ku me këtë rast, u organizua një program artistiko kulturor nga nxënësit e Shkollës “Don Bosko” – Prishtinë.


Category: Galeria , Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 13/05/2015