no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Dje, më datë 7 shkurt 2020, ishte dita kulminante e përmbylljes së javës së Don Boskos. javë kjo e cila i kushtohet figurës, emrin e të cilit e mbanë me nder dhe krenari shkolla jonë. Në prezencën ...
no comments

LISTA E 10-të FINALISTËVE TË GARËS SË ESESË

Të nderuar, Gara e esesë tashmë është tradicionale në shkollën tonë. Këtë vit, sikur edhe viteve të kaluara, gara për esenë më të mirë ka mbledhur nxënës nga pothuajse të gjitha Shkollat e Me...
no comments

GËZUAR FESTËN E DON BOSKOS

“Për ju studioj, për ju punoj, për ju jetoj, për ju jam i gatshëm ta jap edhe jetën time!” (don Bosko) Të vendosur që edhe ne të vazhdojmë ‘misionin’ e Edukatorit më të madh ...
no comments

LIGJËRATË VETËDIJËSUESE PËR RREZIQET E SUBSTANCAVE NARKOTIKE, ALKOOLIT DHE DUHANIT

Sot, në Qendrën tonë u organizua një ligjëratë e cila kishte për qëllim t’i njoftoi të rinjtë për rreziqet e substancave narkotike, alkoolit, duhanit si dhe vetëdijesimin e tyre mbi rreziqet që s...
no comments

JAVA E “DON BOSKOS” – TURNEU NË VOLEJBOLL PËR FEMRA

Në vazhdën e aktiviteteve që po organizohen për nder të Javës së Don Boskos, sot u mbajt loja finale në volejboll për femra. Në lojën finale arritën shkolla “British School of Kosova” si dhe “...