no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – FINALJA

Sot u zhvillua finalja e turnirit i cili po organizohet për nderë të Javës së Don Boskos. Në finale u takuan SHML “Mehmet Akif” & SHML “28 Nëntori”. Loja u ishte shumë fer dhe korrekte, ku t...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL – GJYSËMFINALJA

Në vazhdën e aktiviteteve të Javës së Don Boskos, dje u zhvilluan dy ndeshjet gjysëmfinalë në futboll të vogël. Në këto ndeshje u takuan: SHML “Don Bosko” në Prishtinë 1 vs 3 SHML “28 Nënto...
no comments

TURNIRI NË FUTBOLL TË VOGËL

Sot filluan aktivitetet të cilat shënojnë javën e Don Boskos. Aktiviteti i parë i cili u zhvillua sot, ishte turniri në futboll të vogël ku pjesëmarrëse janë tetë shkolla të Mesme të Larta të Pri...
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Pas gjithë aktiviteteve të larmishme, me datë 9 shkurt 2018 ora 11:00h, festohet Dita e Shkollës. Në këtë ngjarje do të ketë program të larmishëm kultoro-artistik. Ftoheni të gjithë të merrni pjes...
no comments

TAKIM ME ISH NXËNËSIT

Takimi i përvitshmëm me ish nxënësit mbahet në ambientet e QSE “Don Bosko” ku do të ndajmë momente të bukura së bashku. Data e takimit është 3 shkurt 2018. Ftohen të marrin pjesë të gjithë is...