Sot filloi turniri në volejboll për femra, turnir ky i cili po ashtu po organizohet për nderë të javës së Don Boskos.
Pjesëmarrëse në këtë turnir janë disa nga shkollat e Mesme të Larta të Prishtinës.

Sot u takuan dy ekipe:
SHML “Don Bosko”- Prishtinë dhe SHML “Mehmet Akif”

Pas një lojë shumë të bukur e cila zgjati tre sete, fitore arriti SHML Mehmet Akif me rezultat 2 : 1 në sete.

Nesër takohen:
SHML “28 Nëntori” dhe SHML “Gjin Gazulli”.
SHML “ASK” dhe SHML “Hoxhë Kadri Prishtina”

SHML “Abdyl Frashëri” shkon pa lojë.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 01/02/2018