Duke vazhduar me aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u luajtën lojët gjysëmfinale në turnirin e bastebollit për meshkuj.

Në këto lojë u takuan:

SHML “Don Bosko” – Prishtinë 47 vs 17 SHML “ASK” dhe
SHML “Hoxhë Kadri Prishtina” 15 vs 22  SHML “Gjin Gazulli”

Që te dyja lojët ishin shume atraktive dhe me mundësi të shumta shënimi. Në fund fitore korrën SHML “Don Bosko” – Prishtinë dhe SHML “Gjin Gazulli”.

Finalja do të luhet nesër ku ndeshën:

SHML “Don Bosko” – Prishtinë vs SHML “Gjin Gazulli”


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 30/01/2018