Duke vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u mbajt turniri në futboll, basketboll dhe volejboll për femra.

Pjesëmarrëse në këtë turnir ishin SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë dhe SHFMU “Don Bosko” në Gjilan.

Takimet dhe rezultatet ishin si më poshtë:

 

Futboll:

Klasat e VII: SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë 2 vs 1 SHFMU “Don Bosko” në Gjilan
Klasat e VIII: SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë 2 vs 3 SHFMU “Don Bosko” në Gjilan
Klasat e IX: SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë 0 vs 2 SHFMU “Don Bosko” në Gjilan

Basketboll:

SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë 13 vs 17 SHFMU “Don Bosko” në Gjilan

Volejboll për femra:

SHFMU “Don Bosko” në Prishtinë 0 vs 2 SHFMU “Don Bosko” në Gjilan

 

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 26/01/2018