no comments

QSE “DON BOSKO” FESTON 11 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Sot, në vigjilje të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nxënësit e klasave të 3-ta së bashku me mësueset e tyre Teuta Camaj dhe Arbnora Prenkaj, kishin përgatitur një program kulturo-artistik. F...
no comments

LOJË MIQËSORE PËR NDËR TË 11 VJETORIT TË PAVARËSISË SË KOSOVËS

Në prag të shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkolla jonë zhvilloi një ndeshje miqësore në basketboll me Shkollën Amerikane “Akademia Kosovare për Lidership. Kjo ndeshje përve�...
no comments

KB “DON BOSKO” S’KA TË NDALUR, MUND EDHE KB ISTOGUN

Sot, në kudër të xhiros së 12-të në Ligën e Parë për meshkuj, KB “Don Bosko” luajti si mysafir kundër KB “Istogu”. Ishte kjo ndeshje direkte për vendin e tretë të cilën me sukses arriti ta...
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Sot, më një organizimin të mrekullueshëm nga nxënësit dhe stafi i QSE “Don Bosko”, u festua Dita e Shkollës. Për këtë festë stafi organizativ kishte përgatitur një program të larmishëm kultur...
no comments

GARA E GJUHËS ANGLEZE “SPELLING BEE”

Në vazhdën e aktiviteteve ne kuadër të festës së “Don Boskos”, komisioni i kulturës organizoi garën e gjuhës angleze “Spelling Bee”. Kjo garë u mbajt në tri runde, duke përfshirë nxënësit...