Në vazhdën e aktiviteteve sportive, këto ditë në shkollën tonë u mbajt turniri në futboll për Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët.

Gara u zhvillua mes klasave të V dhe të VI ku fituese doli klasa VI/B me rezultat 6:0, ndërsa garën mes klasave të VII, VIII dhe IX fituese doli klasa VIII/A pas penalltive, me rezultat 4:3


Category: Lajmet

Publikuar më: 22/02/2019