no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASAVE TË PARA

Me datë 30/10/2019, ditë e merkurë, ashtu siç edhe kemi lajmëruar paraprakisht, u mbajt takimi i parë me prindërit e nxënësve të klasave të para, me qëllim informimi për mbarëvajtjen e procesit m...
no comments

KONKURS PËR MËSIMDHËNËS

      Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla e Mesme e Lartë SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës/e të Lëndëve Profesionale, në  drejtimin Teknik i  Infor...
no comments

KONKURS PËR MËSIMDHËNËS TË CIKLIT KLASOR

            Qendra Social-Edukative «Don Bosko» – Prishtinë Shkolla Fillore SHPALL  KONKURS   Për një mësimdhënës të:          *  Ciklit klasor Kandidati/ja...
no comments

 SEMINARI DYDITOR PËR FORMIMIN E PROFESORËVE

Nën organizimin e QSE “Don Bosko” në Tiranë, me datat 26 dhe 27 tetor 2019, u mbajt seminari salezian i titulluar “Mësues në klasë, vëllezër në oborr”, që kishte për qëllim ndërgjegjësimin...
no comments

KLASA 12-D FITUES TË TURNIRIT NË FUTBOLL TË VOGËL

Në mesin e shumë brohoritjeve të nxënësve tifozë të QSE “Don Bosko”, sot, u zhvillua finalja në futboll të vogël në mes të klasës 12-D dhe 11-D. Ishte kjo një lojë e cila me plot kuptimin e f...