Navigation
no comments

NJOFTIM PËR PERIUDHËN VERORE

Të nderuar, më poshtë i gjeni datat e rëndësishme deri në fillim të vitit shkollor 2020-2021 Administrata Deri më 24.7.2020 Administrata punon sipas orarit 9:00 -16:00 Nga  24.7 deri 20.8.2020 Adminis...
no comments

NJOFTIM – PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE PËR NXËNËSIT QË JANË REGJISTRUAR JASHTË VENDIT

Të dashur maturantë, bazuar në vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) për ta organizuar Testin e Maturës për nxënësit që janë regjistruar jashtë vendit, sjellim këtë njoftim:  ...
no comments

NJOFTIM NGA MASH PËR SHTYERJEN E TESTIT TË ARRITSHMËRISË DHE TESTIT TË MATURËS

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore. Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në k...
no comments

NJOFTIM

Njoftohen prindërit e fëmijëve që kanë aplikuar për regjistrim në Klasën e Parë të vitit shkollor 2020-2021 (60 aplikuesit e parë),  se për shkak të situatës së Pandemisë, finalizimi i Regjist...
no comments

URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT

Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Don Dominik Skender Qerimi, Bashkësisë Saleziane, të gjithë nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don BoskosR...