Më datë 3 nëntor 2020, u mbajt takimi i parë i këshillit të prindërve për vitin shkollor 2020/21.

Në takimin temë diskutimi ishin:

– mbarëvajtja e procesit mësimor në dy ndërrime sipas skenarit A,
– masat anti- COVID të marra nga shkolla dhe
– zgjedhja e kryesisë së këtij këshilli e cila ishte tema kryesore e takimit.

 

Kryesia e këshillit të prindërve për vitin shkollor 2020/21 është si më poshtë:

Fatmire Terdevci Rama – kryetare e KPSh
Florie Bajoku – nënkryetare e KPSh
Arsim Ilazi – sekretar/arkëtar

 

Të dashur prindër, falëminderit për bashkëpunimin tuaj!

 


Category: Lajmet

Publikuar më: 07/11/2020