Navigation
no comments

KONKURS PËR ESE

Qendra Social-Edukative «Don Dosko», në Prishtinë, me rastin e festave të 7-8 marsit, shpall konkurs letrar për esenë më të mirë, për nxënësit e shkollave të mesme të komunës së Prishtinës. K...
no comments

QSE “DON BOSKO”, FITUES I TURNEUT TË SHKOLLAVE TË MESME TË PRISHTINËS

Nën organizimin e Drejtoratit për Kulturë, Rini dhe Sport të Komunës së Prishtinës, gjate javës së kaluar kësaj jave u mbajtën garat e turneut në basketboll për Shkollat e Mesme të Larta dhe ato t...
no comments

QSE “DON BOSKO” FESTON 11 VJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS

Sot, në vigjilje të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, nxënësit e klasave të 3-ta së bashku me mësueset e tyre Teuta Camaj dhe Arbnora Prenkaj, kishin përgatitur një program kulturo-artistik. F...
no comments

LOJË MIQËSORE PËR NDËR TË 11 VJETORIT TË PAVARËSISË SË KOSOVËS

Në prag të shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkolla jonë zhvilloi një ndeshje miqësore në basketboll me Shkollën Amerikane “Akademia Kosovare për Lidership. Kjo ndeshje përve...
no comments

KB “DON BOSKO” S’KA TË NDALUR, MUND EDHE KB ISTOGUN

Sot, në kudër të xhiros së 12-të në Ligën e Parë për meshkuj, KB “Don Bosko” luajti si mysafir kundër KB “Istogu”. Ishte kjo ndeshje direkte për vendin e tretë të cilën me sukses arriti ta...