QSE “Don Bosko” njofton të gjithë konkurrentët e Garës Letrare se lista e Dhjetë Eseve më të mira është si më poshtë. Lista është e renditur alfabetikisht dhe jo sipas vendeve fituese.
Gjithashtu ju bëjmë me dije se më 22 mars 2019, në orën 12:00, Shkolla “Don Bosko” mban Tryezë të Rrumbullakët me temë “Trajektorja e gruas shqiptare dhe emancipimi i saj ndër shekuj”. Në fund të së cilës do të bëhet shpallja dhe ndarja e shpërblimeve për nxënësit fitues (Tre vendet e para marrin mirënjohje dhe shpërblime, ndërsa shtatë vendet e katërta do të marrin mirënjohje,  për hyrjen në “Top Ten-in” e Garës).

Duke ju uruar dëshiruar çdo të mirë, ju përgëzojmë për krijimtarinë tuaj.
Me respekt dhe mirënjohje,
Stafi organizativ i Garës Letrare për Ese.

Tema: «Udhëtimi përtej asaj që jam»

10 finalistët

Emri dhe mbiemri Shkolla Klasa
Art Sylaj Don Bosko – Gjilan 11
Delvina Shehu Don Bosko – Prishtinë 11/C
Donarta Uka Eqrem Çabej 11/2
Doruntina Hoti Xhevdet Doda 12/11
Eljesa Vuciterna Gjimnazi Hasan Nahi 12/3
Elsa Haziraj Abdyl Frasheri 12
Era Kadiri Sami Frasheri 11
Hana Morina A. School of Kosovo 12/3
Kaltrina Kosumi Medreseja ”Alauddin” 11/A
Mirvete Karaliti Medreseja ”Alauddin” 10/5

Category: Lajmet

Publikuar më: 20/03/2019