no comments

SEMINARI DYDITOR PËR FORMIMIN E PROFESORËVE

Nën organizimin e QSE “Don Bosko” në Prishtinë, me datat 28 dhe 29 tetor 2022, pas 3 vite pauze për shkak të pandemisë, u mbajt seminari  i titulluar “ASISTENCA SALEZIANE SI AFËRSI”, që kishte ...
no comments

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR REGJISTRIM NË KL. X PËR VITIN SHKOLLOR 2023-2024

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR REGJISTRIM NË KL. X në Shkollën “Don Bosko” VITI SHKOLLOR 2023-2024   Të nderuar prindër, njoftojmë se Aplikimet për regjistrimin e nxënësve për Klasat e X (SHML), v...
no comments

NJOFTIM PER KURSET PROFESIONALE

Qendra e Aftësimit  Profesional  “Don  Bosko”  në Prishtinë njofton të interesuarit për trajnimin e radhës, në këto drejtime: – Instalime Elektrike – Instalime të Ngrohjes Qendrore ...
no comments

APLIKIM PËR LISTA TË PRITJES

NJOFTIM Të gjitha Listat e pritjes ekzistuese (pavarësisht kur është bërë Aplikimi), do anulohen (arkivohen) me datën 16 shtator 2022. Të gjithë ata që kanë dëshirë të vendosin sërish emrin e fë...
no comments

NJOFTIM PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR 2022/23

Të dashur nxënës, ju njoftojmë se Viti i Ri Shkollor 2022/23 do të fillojë më datën 1 shtator 2022 sipas orarit të rregullt. Fillimi i mësimit për Shkollën e Mesme të Lartë në orën 08:00, nxën�...