no comments

NJOFTIM – PROVIMI I MATURËS SHTETËRORE PËR NXËNËSIT QË JANË REGJISTRUAR JASHTË VENDIT

Të dashur maturantë, bazuar në vendimin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) për ta organizuar Testin e Maturës për nxënësit që janë regjistruar jashtë vendit, sjellim këtë njoftim:  ...
no comments

NJOFTIM NGA MASH PËR SHTYERJEN E TESTIT TË ARRITSHMËRISË DHE TESTIT TË MATURËS

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore. Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në k...
no comments

NJOFTIM

Njoftohen prindërit e fëmijëve që kanë aplikuar për regjistrim në Klasën e Parë të vitit shkollor 2020-2021 (60 aplikuesit e parë),  se për shkak të situatës së Pandemisë, finalizimi i Regjist...
no comments

URIME FESTA E FITËR BAJRAMIT

Në emër të drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë, Don Dominik Skender Qerimi, Bashkësisë Saleziane, të gjithë nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don BoskosR...
no comments

NJOFTIM PËR APLIKIME PËR REGJISTRIM TË NXËNËSVE

Të nderuar prindër, Njoftojmë se Aplikimet për regjistrim të fëmijëve/nxënësve për Klasat e Para (SHF), viti shkollor 2021-2022, do të bëhen me: 8 qershor – fëmijët e atyre prindërve që aktual...