no comments

LOJËRAVE VERORE 2016

Të premten më 15 korrik përfunduan “Lojërave Verore 2016” të organizuara nga Oratori “Don Bosko” – Prishtinë. Fëmijë prej moshës 6 deri 15 vjeç u argëtuan jashtë mase duke marrë pjesë n�...
no comments

SHËTITJA E STAFIT NË VALBONË

Për të përmbyllur një vit shkollor dinamik dhe të pasur, stafi i Qendrës Social-Edukative “Don Bosko” bëri një shëtitje në Valbonë. Vizita në Alpeve të Shqipërisë që një moment i volitshëm...
no comments

TRAJNIMI I STAFIT

Sot më 1 korrik 2016 u mbajt edhe dita e dytë dhe përmbyllëse e trajnimit dy ditor të stafit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë. Trajnimi u mbajt nga Don Fabio Bellino, delegat i Inspekto...
no comments

TRAJNIMI I STAFIT

Sot më 30 qershor 2016 filloi trajnimi formues dy ditor i stafit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë nga Don Fabio Bellino, delegat i Inspektorisë për Baritoren Rinore....
no comments

NJOFTIM PËR MATURANTËT

Njoftojmë të gjithë maturantët se Diplomën dhe Certifikatat mund t’i marrin në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë nga data 07 korrik 2016....