Njoftim për fillimin e Vitit të Ri Shkollor 2016/2017

SHKOLLA E MESME E ULËT
Takimi me Prindër dhe Nxënës 01.09.2016
     ora 09:00 Takimi për Klasat 1 dhe 6,
     ora 11:00 Takimi për Klasat 2-3 dhe 7-8

SHKOLLA E MESME E LARTË
Takimi me Prindër dhe Nxënës 02.09.2016
     ora 09:00 Takimi për Klasat 10
     ora 11:00 Takimi për Klasat 11 e 12

Dita e parë e mësimit të rregullt për të gjitha klasat (kl. 1-12)    06.09.2016

Njoftojmë gjithashtu se me 5 shtator 2016 është ditë pushimi.

Mirë se vini të dashur nxënës.
Paçi një vit të mbarë e plot suksese.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 31/08/2016