no comments

NXËNËSI YNË LEON DURGUTI FITUES I DY VENDEVE TË PARA NË GARËN NDËRKOMBËTARE TË MATEMATIKËS, MATH KANGAROO CONTEST – KOSOVA

Ndër shumë nxënës të zgjuar e të talentuar që ka shkolla jonë, kësaj here u dallua nxënësi i klasës  IV-A,  Leon Dërguti, i cili me pjesëmarrjen në garën Ndërkombëtare të matematikës Math ...
no comments

MBRËMJA E MATURËS

Ditën e premte, më datë 25 Maj, maturantët e QSE “Don Bosko” u mblodhën së bashku për të festuar deri në orët e para të mëngjesit. Mbrëmja e maturës ndër ngjarjet më të rëndësishme në QS...
no comments

NJOFTIM PËR MATURANTË

Maturantë të dashur, Ju njoftojmë se, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në bashkëpunim me Drejtorinë Komunale për Arsim, kanë vendosur që Testi i Maturës Shtetërore – afati i qershor...
no comments

PRAKTIKË NJËDITORE NE “BONEVET”

Sot nxënësit e klasave te XI të drejtimit Informatikë dhe Telekomunikacion, nën mbikëqyrjen e profesoreshës Jozefina Dodaj, patën një praktikë njëditore në fondancionin “Bonevet” në Prishtinë....
no comments

SHËTITJA NË SHQIPËRI E KLASËS SË IX

Gjithçka filloi me vizitën e Kalasë së Rozafatit në Shkodër, ku kujtuam paraardhësit tanë dhe lavdëruam historinë e trimërinë e tyre. Pas vizitës në qytetin e Shkodrës arritëm në Durrës. Shët...