no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË KLASËVE TË XI-TA DHE XII-TA

Më datë 11/11/2019, ditë e hënë, u mbajt takimi me prindërit e nxënësve të klasëve XI dhe XII, të Qendrës Social- Edukative “Don Bosko”, në Prishtinë. Të pranishëm në takim ishin drejtori i...
no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË SHKOLLËS SË MESME TË ULËT

Sipas lajmërimeve të shpallura ditë më parë në rrjetet sociale zyrtare të shkollës, me datë 06/11/2019, ditë e merkurë, u mbajt takimi me prindërit e shkollës fillore të mesme të ulët, të Qendr...
no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E NXËNËSVE TË CIKLIT TË ULËT

Në vazhdën e takimeve  me prindër për periudhën e parë të vitit shkollor 2019-2020, me datë 05/11/2019, ditë e martë, u mbajt takimi me prindërit e e nxënësve të ciklit të ulët të shkollës fi...
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimet me prindër të nxënësve të ciklit fillor, shkollës së mesme të ulët si dhe shkollës së mesme të lartë do të mbahen si më poshtë: Të martën, më dat...
no comments

TAKIMI ME PRINDËRIT E KLASËVE TË DHJETA

Sipas lajmërimit të publikuar më herët në faqen zyrtare të Qendrës Social- Edukative “Don Bosko” ku kemi informuar për takimet me prindër, ashtu edhe janë realizuar ato takime. Me datë 31/10/2019...