Me pikëllim të thellë, njoftojmë se pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë Age Qerimi (nëna e Drejtorit të QSE “Don Bosko” në Prishtinë, don Dominik-Skënder Qerimi)

Drejtorit tonë i shprehim ngushëllimet më të sinqerta dhe lutemi që shpirti i nënë Ages të pushojë në paqe!

Njoftojmë se Mesha e Salikimit mbahet nesër më 28 dhjetor 2019, në ora 13:00, në Kishën e Janoshit. Ndërsa varrimi në ora 14:00 në varrezat e fshatit (rruga drejt liqenit të Radoniqit). E pamja mbahet në hotel Metropol, në hyrje të qytetit të Gjakovës, nga ora 08.00.


Category: Lajmet

Publikuar më: 27/12/2019