no comments

DITA E SHKOLLËS

Të dashur nxënës, mësimdhënës, prindër dhe miq të “Don Boskos”. Të premten më 8 shkurt 2019,  shkolla jonë feston Ditën e Shkollës. Me rastin e kësaj feste, jeni të ftuar të merrni pjesë n...
no comments

GËZUAR FESTËN E DON BOSKOS

Sot, të gjitha Qendrat “Don Bosko” në 134 shtete të botës, festojnë festën e Don Boskos, Atit dhe mësuesit të të rinjve!. Andaj, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë, Bashkësia Saleziane, i uron ...
no comments

VIZITË NGA KËSHILLTARI BOTËROR PËR MISIONE DON GUILLERMO BASANES DHE INSPEKTORI DON ANGELO SANTORSOLA

Në vazhdën e vizitave të Qendrave “Don Bosko” në 134 shtete të botës, sot, Qendrën tonë e vizituan këshillëtari botëror për misione Don Guillermo Basanes dhe inspektori Don Angelo Santorsola. Kj...
no comments

KB DON BOSKO FILLON SEZONIN PRANVEROR ME FITORE

Sot filloi sezoni pranveror e Ligës së Parë në Basketboll për meshkuj. Në kuadër të xhiros së 10-të, djelmoshat tanë luajtën kundër KB Dritës nga Gjilani. Përkundër acarit të madh që mbretëro...
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimi më prindër të klasave të 10-ta, 11-ta dhe 12-ta do të mbahet të enjten më datë 17 janar 2019 në orën 17:00. Në këtë takim do të diskutohen pikat e mëp...