Në prag të shënimit të 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkolla jonë zhvilloi një ndeshje miqësore në basketboll me Shkollën Amerikane “Akademia Kosovare për Lidership.

Kjo ndeshje përveç karakterit të festimit të 11 vjetorit të pavarësisë, kishte për qëllim që të tregoj që miqësia jonë më SHBA-të është e përhershme në çdo sferë të jetës.

Nxënësit tanë luajtën një ndeshje të mrekullueshme dhe në fund fituan me rezultat:

QSE “Don Bosko” 65 : 35 AKL


Category: Lajmet

Publikuar më: 15/02/2019