no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Aktivitet e shumta të cilat u organizuan nga Qendra “Don Bosko” në Prishtinë, kulmuan më Festën e Ditës së Shkollës. Ishte kjo festë e organizuar me finesë nga nxënësit dhe stafi i QSE “Don Bo...
no comments

TRYEZA E RRUMBULLAKËT

Aktivitetet në kuadër të Javës së Don Boskos sot vazhduan me tryezën e rrumbullakët, aktivitet ky i cili tanimë është bërë  tradicional në  shkollën tonë . Duke pasur parasysh që viti 2018 ës...
no comments

TURNIRI NË VOLEJBOLL PËR FEMRA – FINALJA

Aktiviteteve sportive te zhvilluara në kuadër të Javës së Don Boskos, sot ju erdhi fundi. Këto aktivitete përfunduan me finalen e turnirit në volejboll për femra. Pas shumë lojëravë të bukura të c...
no comments

TAKIM ME ISH NXËNËSIT

Të shtunën me datë 3 shkurt 2018, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë mirëpriti ish nxënësit e saj. Ish nxënësve, mirëseardhje ju uruan, drejtori i Qendrës Don izidor Lukic, zëvëndës drejtori Don...
no comments

TURNIRI NË VOLEJBOLL PËR FEMRA – ÇEREKFINALJA

Edhe sot kanë vazhduar aktivitetet e Javës së Don Boskos, sot u luajtën lojët çerekfinale në turnirin e volejbollit për femra. Në këto lojë u takuan: SHML “28 Nëntori” vs SHML “Gjin Gazulli”...