Sot nxënësit I klasës 12/F të drejtimit telekomunikacion, zhvilluan një praktikë njëditore në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT).

Nxënësit tanë kishin mundësinë që më për së afërmi të njihen me pajisjet teknologjike në fushën e rrjetave kompjuterike, robotikës, shkencave kompjuterike dhe energjisë efiçiente.

Nxënësit u ndanë shumë të kënaqur me vizitën dhe së shpejti do kemi edhe vizita nëpër institucione tjera relevante.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 13/03/2018