no comments

FILLIMI I GJYSËMVJETORIT TË DYTË

Minisitria e Arsimit e Teknologjisë dhe e Shkencës në datë 20 dhjetor 2015 ka dhënë njoftimin zyrtar për fillimin e gjysmëvjetorit të dytë. Ministria njofton si më poshtë: “Dita e hënë (4 ja...
no comments

URIME FESTAT

QENDRA SOCIAL-EDUKATIVE “DON BOSKO” – PRISHTINË JU URON KRISHTLINDJEN DHE VITIN E RI 2016...
no comments

SHËTITJA NË BREZOVICË

Sot u realizua shëtitja njëditore e nxënësve të Gjimnazit dhe Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë në Brezovicë....
no comments

JAVA E SOLIDARITETIT

Sot 11 Dhjetor 2015 u përmbyll Java e Solidaritetit me ditën e dytë të organizimit për shitje të ushqimeve nga nxënësit e Shkollës “Don Bosko” për të siguruar ndihma për disa familje në...
no comments

JAVA E SOLIDARITETIT

Sot 10 Dhjetor 2015 u mbajt Dita e Solidaritetit, pjese e Javës tradicionale të Solidaritetit në Qendrën “Don Bosko”, ku nxënësit kanë shitur gjatë pushimit të gjatë ushqimet e përgatitu...