Sot u përmbyll turniri i futbollit në Gjimnazin & Liceun “Don Bosko” – Prishtinë. Në finale u takuan XI-B : XI-E të cilat dhuruan një spektakël të vërtetë. Koha e rregullt e lojës mbaroi me rezultat të barabartë 1-1 dhe fituesi u vendos pas ekzekutimit të penalltive. XI-B 4 : 5 XI-E. 


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 31/05/2016