no comments

KALOI NË AMSHIM NXËNËSJA JONË

Sot, me 18 Mars 2016, morëm lajmin e hidhur, që nxënësja jonë Rebeka Rexhepi ndërroi jetë. Ky lajm tronditi çdonjërin nga ne sepse Rebeka njihej me brishtësinë dhe inteligjencën e një vajze të rr...
no comments

MIQËSORE NË BASKETBOLL

Sot më 18 Mars 2016 u luajt ndeshja miqësore e basketbollit në mes nxënësve të Liceut & Gjimnazit “Don Bosko – Prishtinë dhe Oratorit “Don Bosko” – Shkodër, ku nxënës...
no comments

8 MARSI

Data 8 Mars njihet si “Dita e Gruas”, në të gjithë botën. Madje në shtete të ndryshme kjo ditë festohet si festë kombëtare. Kjo ditë shërben jo vetëm për bashkimin e grave pa dallim fe...
no comments

GARA E PIKTURËS

Sot më 05 Shkurt 2016 u mbajt gara për pikturë në Shkollën Fillore dhe të Mesme të Ulët “Don Bosko” – Prishtinë, ku morrën pjesë nxënës nga të gjitha klasët.  Për klasët e pa...
no comments

VIZITA NË AUK

Sot më 03 Shkurt 2016, nxënësit e klasës 12-C nga Liceu Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë vizituan Universitetin Amerikan të Kosovës. Qëllimi i vizitës ishte që nxënësit të n...