Bashkësia Saleziane dhe Stafi i Qendrës “Don Bosko” ju uron Gëzuar Pashkët të gjithë besimtarëve të krishterë. Ringjallja e Jezusit qoftë shpresë ringjalljeje e jete për të gjithë, dhuroftë paqe dhe vëllazëri në botën mbarë.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 26/03/2016