Sot më 18 Mars 2016 u luajt ndeshja miqësore e basketbollit në mes nxënësve të Liceut & Gjimnazit “Don Bosko – Prishtinë dhe Oratorit “Don Bosko” – Shkodër, ku nxënësit treguan lojë kualitative duke dhuruar spektakël për shikuesit e pranishëm.
Ndeshja u përmbyll me rezultat DB Prishtinë 33 – 13 DB Shkodër.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/03/2016