Sivjet shëtitja kulturore në Itali me klasët e 12-ta u organizua nga data 28 Mars deri më 03 Prill. Vendqëndrimi ishte Hotel Soggiorno Salesiano – në Vico Equense (Napoli). Nxënësit vizituan qytetet: Roma, Napoli, Pompei dhe shumë vende me rëndësi kulturore, historike dhe arkeologjike.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 14/04/2016