Navigation
no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË SHKOLLËS FILLORE DHE TË MESME TË ULËT

Sot u mbajt takimi me prindër të klasave të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët. Ishte ky takimi i parë pas fillimit të procesit mësimor i cili kishte për qëllim njoftimin e prindërve për mbarë...
no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË KLASAVE TË XI-ta & XII-ta

Sot u mbajt takimi me prindër të klasave të XI-ta dhe XII-ta. Takim ky i cili kishte për qëllim njoftimin e prindërve për mbarëvajtjen e procesit mësimor për këtë periudhë kohore. Fillimisht prind...
no comments

TAKIMI ME PRINDËR TË KLASAVE TË X-TA

Sot u mbajt takimi me prindër të klasave të X-ta. Ishte ky takimi i parë pas fillimit të procesit mësimor i cili kishte për qëllim njoftimin e prindërve për mbarëvajtjen e procesit mësimor për kët...
no comments

FITORE E THELLË E KB “DON BOSKO”

Sot KB “Don Bosko” luajti ndeshjen e parë si vendas në kuadër të ligës së dytë te IP Superligës së Kosovës. Kjo ndeshje u karakterizua si një lojë shumë e vështirë por edhe atraktive nga të ...
no comments

FORMOHET KLUBI I BASKETBOLLIT KB “DON BOSKO” – PRISHTINË

Duke respektuar misionin e QSE “Don Bosko” në punën me të rinjtë, QSE “Don Bosko” në Prishtinë ka formuar klubin e basketbollit KB “Don Bosko”. Klubi KB “Don Bosko” do të ...