Festa me e madhe kombëtare u festua edhe nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët.

Ata janë përkujdesur të sjellin një program të larmishëm në të cilin nxënësit tanë përmes aktrimin, këngës e poezisë, dëshmuan se sa e rëndësishme është kjo festë për ta.

Para shumë mysafirëve, prindërve e nxënësve të shkollës ata kënduan e recituan vargje të njohura nga shkrimtarët tanë më të njohur. Po ashtu ishin përkujdesur që e vallëzimi të bartë në vetë vlera kombëtare.

Duke ju uruar të gjithëve festën e 28 Nëntorit ata mbyllën programim të mbushur me shumë vlera kombëtare.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 27/11/2017