no comments

SHËTITJE NË BROD

Të shtunën, më 4 qershor 2016, ne nxënësit e klasëve të 10-ta së bashku me profesorët dhe drejtorin tonë ishim në ekskursion një ditor, ku për destinacion kishim Brodin dhe qytetin e bukur të Pr...
no comments

VIZITË NJËDITORE

Më datë 25.05.2016, klasa e gjashtë dhe e shtatë e SHFMU “Don Bosko” vizituan tre pasuri të mëdha të vendit tonë. Së pari vizituan Ulpianën, një qytet të lashtë Ilir. E njohur si Justiniana Se...
no comments

SPELLING BEE CONTEST 2016

Më 2 dhe 3 Qershor 2016 u mbajt SPELLING BEE CONTEST, një garë shumë interesante germëzimi në gjuhën angleze e cila po mbahet për herën e dytë radhazi për nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët, ...
no comments

NJOFTIM

Njoftojmë të gjithë maturantët e shkollës “Don Bosko” se provimi i maturës mbahet më 04 Qershor 2016 (e shtunë), në shkollën fillore “Naim Frashëri” – Prishtinë (afër Ambasadës Zvice...
no comments

1 QERSHORI

Sot edhe në “Don Bosko” u festua Dita e Fëmijëve me shumë aktivitete nga klasat e para dhe të dyta të SHF. Don Pavlin Zefi – Përgjegjësi i SHF u përkujdes për aktivitetet ndërsa Dre...