LOJËRAT VERORE 2016 organizohen nga Oratori “Don Bosko” – Prishtinë. Pjesëmarrës në “Lojëra Verore” mund të jenë fëmijët prej moshës 6 deri 15 vjeç. Aktivitetet që përfshihen janë: Lojëra, Muzikë, Vallëzim, Sport dhe Aktrim. Gjithashtu ju presin edhe shumë surpriza…

Ju mirëpresim nga 20 qershori 2016 deri më 15 korrik 2016 nga e Hëna në të Premten nga ora 09:00 deri 12:30. Regjistrimi ka filluar dhe bëhet në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë. Për më shumë informata kontaktoni në 044 681 810.


Category: Oratori , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 16/06/2016