no comments

VIZITA E INSPEKTORIT DON ANGELO SANTORSOLA NË QSE “DON BOSKO”

Gjatë ditës së djeshme dhe të sotme, Qendrën tonë e nderoi me vizitën e tij Inspektori i rajonin të Mesdheut, don Angelo Santorsola. Vizita e tij ishte kishte rëndësi të veçantë sepse kjo vizitë p...
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Sot, më 6 maj 2022, u organizua Festa e Ditës së Shkollës. Edhe pse festa zyrtare e Shkollës është data 31 janar, Ne në pamundësi që ta organizojmë festën në atë datë për shkak të masave të ku...
no comments

NJOFTIM PËR APLIKIM PËR REGJISTRIM TË FËMIJËVE/NXËNËSVE PËR KLASAT E PARA 2023/2024

Njoftim: Njoftojmë se Aplikimet për regjistrim të fëmijëve/nxënësve për Klasat e Para (SHF), viti shkollor 2023-2024, do të bëhen me: 13 maj – fëmijët e atyre prindërve që aktualisht kanë një ...
no comments

FESTA E DITËS SË SHKOLLËS

Të dashur nxënës, prindër dhe miq të QSE “Don Bosko”,   Data 31 janar për mbarë Qendrat e Don Boskos në botë, shënon ditën e vdekjes së Shën Gjon Boskos, ditë kjo kur të gjitha qendrat o...
no comments

GËZUAR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

QSE “Don Bosko” në Prishtinë dhe Bashkësia Saleziane, të gjithë stafit, nxënësve, ish nxënësve, prindërve dhe miqve të “Don Boskos” përzemërsisht jua uron festën e Fitër Bajramit. Urojmë...