no comments

GËZUAR FESTËN E DON BOSKOS

Sot, të gjitha Qendrat “Don Bosko” në 134 shtete të botës, festojnë festën e Don Boskos, Atit dhe mësuesit të të rinjve!. Andaj, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë, Bashkësia Saleziane, i uron ...
no comments

VIZITË NGA KËSHILLTARI BOTËROR PËR MISIONE DON GUILLERMO BASANES DHE INSPEKTORI DON ANGELO SANTORSOLA

Në vazhdën e vizitave të Qendrave “Don Bosko” në 134 shtete të botës, sot, Qendrën tonë e vizituan këshillëtari botëror për misione Don Guillermo Basanes dhe inspektori Don Angelo Santorsola. Kj...
no comments

KB DON BOSKO FILLON SEZONIN PRANVEROR ME FITORE

Sot filloi sezoni pranveror e Ligës së Parë në Basketboll për meshkuj. Në kuadër të xhiros së 10-të, djelmoshat tanë luajtën kundër KB Dritës nga Gjilani. Përkundër acarit të madh që mbretëro...
no comments

NJOFTIM PËR TAKIM ME PRINDËR

Prindër të dashur, ju njoftojmë se takimi më prindër të klasave të 10-ta, 11-ta dhe 12-ta do të mbahet të enjten më datë 17 janar 2019 në orën 17:00. Në këtë takim do të diskutohen pikat e mëp...
no comments

NJOFTIM PËR FILLIMIN E GJYSËMVJETORIT TË DYTË

QSE “Don Bosko” në Prishtinë, njofton të gjithë nxënësit se dita e parë e fillimit të gjysëmvjetorit të dytë është e hënë 14 janar 2019. Kjo datë e fillimit të gjysëmvjetorit të dytë ës...