Sot, në një ceremoni të organizuar nga stafi i Shkollës, u bë përcjellja e Maturantëve.
Për ta ishte përgatitur një përcjellje e përzemërt ku i falënderuam për momentet e bukura që kemi kaluar këto tri vite.

Në fjalën e tij, Drejtori Don Izidori, pas i uroj për maturë, ju tha: Tani pas përfundimit të maturës fillon një kapitull i ri për ju, kapitull i cili do ta definoi të ardhmen tuaj. Andaj mos harroni këshillat e marra nga stafi i Shkollës dhe veproni sipas atyre këshillave, por një gjë mos e harroni, që “Don Bosko” ishte dhe do te mbetet shtëpia juaj e dytë.

URIME MATURANTË!


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 13/05/2019