Njoftojmë prindërit  e klasave të 12-ta se, të premten, më datë, 10 maj 2019, ora 13:00, mbahet takimi me prindër dhe nxënës të këtyre klasave.

Qëllimi i takimit është njoftimi për shëtitjen që do të bëhet në Itali.

Lusim të gjithë prindërit dhe nxënësit e klasave të 12-ta, të jenë të pranishëm në takim.


Category: Lajmet

Publikuar më: 08/05/2019