no comments

PËRSHËNDETJA E MATURANTËVE TË LICEUT ELEKTROTEKNIK

Me 13 Maj 2015, përfundoi mësimit i rregullt për nxënësit e klasës së 12-të, me ç’rast stafi dhe nxënësit e “Don Boskos” organizuan një festë përshëndetëse në ambientet e shko...
no comments

NXËNËSIT MIRËPRESIN DON BOSKON

Në vazhdën e shtegtimit të Relikës së Don Boskos për tre vitet e fundit në mbarë botën ku janë të pranishëm Salezianët, në më shumë se 132 shtete, dhe me rastin e 200 vjetorit të lindjes së Gj...
no comments

OFERTA E MUAJIT MAJ NË QFP “DON BOSKO”

Ndiqni trajnimet ne vijim dhe pajisuni me certifikata te vulosura nga AKK – Autoriteti Kombetar i Kualifikimeve. Certifikata keto qe do te jene deshmi e fortë për ju. Trajnimet : – Instalime Elekt...
no comments

QENDRA E TRAJNIMEVE PROFESIONALE

Qendra e trajnimeve profesionale Don Bosko – Prishtinë, gjate muajit maj organizon këto trajnime: – Instalime Elektrike – Saldim – Ngrohje Qëndrore – Ujësjellës Qendra është...
no comments

SHETITJA NË ITALI E KLASAVE TË XII

Nga data 6 Prill 2015 deri me 12.04.2015, maturantët e Liceut Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë ishin në vizitë kulturore në Itali. Atje vizituan shumë qytete të rëndësishme hist...