Nxënësit e shkollës  “Don Bosko” – Prishtinë morrën pjesë në iniciativën “Ta pastrojmë Kosovën”, duke pastruar oborrin e shkollës “Don Bosko” dhe duke mbjellur lule.
Kjo iniciativë është mirëpritur nga nxënësit dhe është vlerësuar si shumë pozitive për vendin tonë.

Foto Galeria


Category: Galeria , Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 25/05/2015