Sot me datë 22.05.2015, nxënësit e klasës së parë të Shkollës Fillore “Don Bosko” në Prishtinë, festuan mbarimin e librit të tyre të parë, Abetares.
Nxënësit me mësueset e tyre kishin përgatitur vjersha, këngë, valle dhe pika aktrimi kushtuar kësaj feste.

Shumë shpejtë të gjitha fotografitë i gjeni këtu!


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 22/05/2015