Mbrëmja e Maturës u mbajt në Grand Hotel – Prishtinë me datë 15.05.2015.
Stafi dhe nxënësit kaluan një mbrëmje të mrekullueshme me këngtarin e mirënjohur të estradës kosovare Alban Mehmeti.

Klikoni këtu për më shumë foto!


Category: Galeria , Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 15/05/2015