no comments

DHJETË FINALISTËT E GARËS PËR ESENË MË TË MIRË

QSE “Don Bosko” njofton të gjithë konkurrentët e Garës Letrare se lista e Dhjetë Eseve më të mira është si më poshtë. Lista është e renditur alfabetikisht dhe jo sipas vendeve fituese. Gjith...
no comments

SOT, NË QENDRËN TONË, U ZHVILLUA GARA PËR ESENË MË TË MIRË

Sot, në ambientet e Qendrës Sonë, u mbajt gara tradicionale për Esenë më të mirë. Garë kjo tashmë tradicionale. Nën udhëheqjen e Komisionit të Kulturës, edhe këtë vit në Qendrën tonë u mbajt ...
no comments

NJOFTIM PËR KONKURSIN E ESESË

Të nderuar aplikantë, Ju njoftojmë që aplikimi për Konkursin e Esesë ka përfunduar sot me një numër rekord të aplikacioneve. Dita e mbajtjes së garës është 15 mars 2019 në orën 13:00. Lusim të ...
no comments

PREZANTIM I GARËS ICT AWARDS

Sot, në ambientet e Shkollës sonë, patëm kënaqësinë të mirëpresim përfaqësuesit e ICT Awards të cilët prezantuan garën më të madhe të ICT-së në trevat Shqiptare. Fillimisht at ai mirëpriti D...
no comments

KAMPIONI I KOSOVËS NË LIGËN SHKOLLORE NË BASKETBOLL, MBAN EMRIN “DON BOSKO”

Sot, nën organizimin e Federatës së Basketbollit të Kosovës, u mbajtën garat e Ligës Shkollore në Basketboll. Këto gara, fillimisht janë organizuar në nivel Komunë për të vazhduar pastaj në nivel...