Prindër të dashur,

ju njoftojmë se, takimet me prindër do të mbahen në datat e mëposhtme:

Takimi me prindër të klasëve të 10-ta dhe 11-ta mbahet më 28 mars 2019, e enjtë, në orën 17:00.
Takimi me prindër të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët mbahet më 29 mars 2019, e premtë, në orën 17:00.

Takimi me prindër të klasëve të 12-ta mbahet në një datë tjetër para udhëtimit në Itali.

Takimi ka për qëllim komunikimin e suksesit dhe disiplinës.

Lusim prindërit që të marrin pjesë në këto takime!

_________________________________
Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Izidor Lukic


Category: Lajmet

Publikuar më: 26/03/2019