Të dashur nxënës dhe prindër,

Ju njoftojmë se, ne bazë të kalendarit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), pushimi pranveror për vitin shkollor 2018/19 është paraparë të jetë nga data 1 prill 2019 deri më 5 prill 2019.

Andaj, këshilli i Qendrës e respekton këtë kalendar dhe ka vendosur që pushimi të jetë në datat e lartshënuara.

Mësimi rifillon më datë 10 prill 2019 (më herët ishte 8 prill 2019), sipas orarit të rregullt.

Për çdo vendim tjetër, ju njoftojmë me kohë.

 

Me respekt
QSE “Don Bosko”- Prishtinë


Category: Lajmet

Publikuar më: 27/03/2019