no comments

TRAJNIM DYDITOR I STAFIT

Trajnim dyditor i stafit të QSE “Don Dosko”, Prishtinë Të premten dhe të shtunën, qendrat e “Don Bosko-s” në Prishtinë, Gjilan, Tiranë dhe Shkodër do të mbajnë një trajnim dyditor me temën:...
no comments

SHËTITJE KULTURORE E STAFIT

Shëtitje kulturore e stafit të Q.S.E “Don Bosko” në Strugë, Pogradec, Korçë, Shën Naum, Ohër Tërë fisi, tërë jeta, ra … u dergj … e zuri gjumi. Zotëroi në të katër anët errësir...
no comments

TURNIR NË FUTBOLL TE VOGËL

Nën udhëheqjen e profesorit të nderuar Valentin Spaqi, gjatë këtyre ditëve në shkollën tonë po mbahet turniri në futboll të vogël mes klasave te Shkollës së Mesme të lartë. Turniri së pari ka k...
no comments

VIZITA E INSPEKTORIT DON PASQUALE CRISTIANI

Në Qendrën tonë gjatë këtyre dy ditëve u realizua vizita e Inspektorit Salezian të Italisë Jugore don Pasquale Cristiani së bashku me ekonomin e inspektorisë don Marek Gryn. Don Pasquale, së bashku ...
no comments

OFERTË PËR TRAJNIMET PROFESIONALE

Kërkesat për kurse që do të organizohen është në rritje, aftësimi dhe profesionalizimi është gjithnjë e më i kërkuar. Kështu që ne kemi ofertat e reja të kurseve nga muaji shtator dhe tetor 2016...