no comments

TRYEZË E RRUMBULLAKËT

                                                 Tryezë e rrumbullakët me temë:                                                     […]...
no comments

TURNIR NË BASKETBOLL

Aktivitetet në kuadër të javës së “DON BOSKOS” vazhduan edhe sot. Sot filloj turniri në basketboll për meshkuj në të cilin garuan pesë shkolla: 1. QSE “DON BOSKO” Prishtinë 2....
no comments

GARË PËR PIKTURË

Gara për pikturën më të mirë e cila filloj javën e kaluar në kuadër të javës së “Don Boskos”, u mbyll sot. Nxënësit tanë dëshmuan që kanë talent jashtëzakonisht të zhvilluar në f...
no comments

TURNIR NË VOLEJBOLL PËR FEMRA

Aktivitetet e javës së “Don Boskos” vazhduan sot me ndeshje miqësore në volejboll për femra mes disa shkollave të qytetit të Prishtinës. Shkollat pjesëmarrëse ishin: 1. QSE “DON BOSK...
no comments

TAKIM ME ISH NXËNËSIT

Të shtunën me datë 28 janar 2017, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë mirëpriti ish nxënësit e saj. Atyre iu uruan mirëseardhje drejtori Don Izidor Llukiq dhe zëvendës drejtori qendrës Don T...