Sot, me 18 Mars 2016, morëm lajmin e hidhur, që nxënësja jonë Rebeka Rexhepi ndërroi jetë. Ky lajm tronditi çdonjërin nga ne sepse Rebeka njihej me brishtësinë dhe inteligjencën e një vajze të rrallë. Rebeka ishte dhe do të mbetet krenaria e Shkollës “Don Bosko”. Me këtë rast stafi dhe nxënësit e Qendrës “Don Bosko” – Prishtinë i shprehim ngushëllimet më të thella familjes Rexhepi.

Pushoftë në paqe.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/03/2016