Sot edhe në “Don Bosko” u festua Dita e Fëmijëve me shumë aktivitete nga klasat e para dhe të dyta të SHF. Don Pavlin Zefi – Përgjegjësi i SHF u përkujdes për aktivitetet ndërsa Drejtori ju drejtua nxënësve me disa fjalë dhe në fund shpërndau dhe dhurata.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 01/06/2016